Finanční analýza společnosti BVD PECE spol. s r.o. - Vegrichtová, Štěpánka; Rauš, Jiří, 1967-; Sedláček, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Diplomová práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou shrnuty základní medoty, cíle a smysl finanční analýzy. V praktické části jsou pak metody aplikovány na konkrétní data společnosti BVD PECE spol. s r.o. Finanční zdraví firmy je hodnoceno za období 2002 až 2006. Praktická část je zaměřena zejména na horizontální a vertikální analýzu rozvahy a výsledovky, analýzu poměrových ukazatelů a interpretaci souhrnných testů - Kralickova quicktestu a indikátoru bonity.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses