Ocenění výrobního podniku z oblasti automobilového průmyslu - Vlček, Ondřej (2007)
Práce je zaměřena na stanovení hodnoty vlastního kapitálu společnosti s ručením omezeným, která působí v oblasti výroby kovových lisovaných dílů pro automobilový průmysl. Jako základní metoda ocenění je použita metoda diskontovaného volného peněžního toku pro vlastníky (FCFE).