Ocenění výrobního podniku z oblasti automobilového průmyslu - Vlček, Ondřej; Kislingerová, Eva, 1950-; Mareš, David, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce je zaměřena na stanovení hodnoty vlastního kapitálu společnosti s ručením omezeným, která působí v oblasti výroby kovových lisovaných dílů pro automobilový průmysl. Jako základní metoda ocenění je použita metoda diskontovaného volného peněžního toku pro vlastníky (FCFE).
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses