Conjoint analýza v marketingových výskumoch - Javornický, Peter; Hebák, Petr, 1940-2022; Smékal, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Predmetom práce bolo podať komplexný prehľad dostupných informácií týkajúcich sa conjoint analýzy počínajúc historickými dôvodmi jej vzniku, vývoja a končiac podrobným návrhom experimentu. Súčasťou práce je praktická aplikácia, v ktorej sú využité teoretické znalosti na reálnom prípade. V praktickej časti sú skúmané preferencie spotrebiteľov. Tieto výsledky sú porovnané s klasickou metódou zisťovania preferencií.
Vedoucí práce: Petr Hebák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses