Finanční analýza společnosti Mlékárna Kunín, a. s. - Nývlt, Michal (2007)
Předmětem této práce je finanční analýza společnosti Mlékárna Kunín, a. s. Práce je rozdělena do tří částí. V první (metodické) části jsou definovány základní pojmy a zvolené ukazatele, které budou použity. Druhá (praktická) část obsahuje nejprve charakteristiku společnosti a následně samotnou finanční analýzu. V třetí (závěrečné) části je na základě výsledků finanční analýzy zhodnocena finanční situace společnosti a doporučení, jak zlepšit případné nedostatky.