Finanční analýza společnosti Mlékárna Kunín, a. s. - Nývlt, Michal; Marek, Petr; Brabenec, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Předmětem této práce je finanční analýza společnosti Mlékárna Kunín, a. s. Práce je rozdělena do tří částí. V první (metodické) části jsou definovány základní pojmy a zvolené ukazatele, které budou použity. Druhá (praktická) část obsahuje nejprve charakteristiku společnosti a následně samotnou finanční analýzu. V třetí (závěrečné) části je na základě výsledků finanční analýzy zhodnocena finanční situace společnosti a doporučení, jak zlepšit případné nedostatky.
Vedoucí práce: Petr Marek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses