Podnikatelský plán soukromého středoškolského školství - Horčičková, Věra (2007)
Práce je zaměřena na vypracování podnikatelského plánu konkrétní soukromé školy. Práce popisuje a srovnává soukromé školy se státními, hledá konkurenční výhody pro oblast v tomto podnikání.Práce hodnotí management a organizaci školy,popisuje její okolí,zabývá se obory studia a formami,vzdělávacím procesem, ale i finančním plánem a hospodařením školy.