Podnikatelský plán soukromého středoškolského školství - Horčičková, Věra; Eisler, Jan, 1947-; Balek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce je zaměřena na vypracování podnikatelského plánu konkrétní soukromé školy. Práce popisuje a srovnává soukromé školy se státními, hledá konkurenční výhody pro oblast v tomto podnikání.Práce hodnotí management a organizaci školy,popisuje její okolí,zabývá se obory studia a formami,vzdělávacím procesem, ale i finančním plánem a hospodařením školy.
Vedoucí práce: Jan Eisler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; konkurenční výhoda; demografický vývoj; soukromé školství; diplomové práce; competitive advantage; demographic transition; private education; master's theses