Aplikace modernich metod ekonomické analýzy v podniku - Brychta, Jan; Boukal, Petr, 1962-2022; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Představení jednotlivých metod ekonomické analýzy a jejich aplikace na společnosti Motorola
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses