Přezkoumání systému managementu kvality ve společnosti Coca-Cola Beverages Česká republika spol. s r.o. - Kotrbatá, Pavlína (2007)
Diplomová práce se zabývá přezkoumáním systému managementu kvality ve společnosti Coca-Cola Beverages Česká republika spol. s r.o.. Postupně jsou analyzovány jednotlivé body, které jsou požadovány normou ISO a společností The Coca-Cola Company pro přezkoumání systému managementem. V rámci zmíněných oblastí jsou v souhrnné a přehledné podobě zveřejněny dosažené výsledky za rok 2006 a zahrnuty body možného zlepšení.