Přezkoumání systému managementu kvality ve společnosti Coca-Cola Beverages Česká republika spol. s r.o. - Kotrbatá, Pavlína; Plášková, Alena, 1949-; Bryxová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce se zabývá přezkoumáním systému managementu kvality ve společnosti Coca-Cola Beverages Česká republika spol. s r.o.. Postupně jsou analyzovány jednotlivé body, které jsou požadovány normou ISO a společností The Coca-Cola Company pro přezkoumání systému managementem. V rámci zmíněných oblastí jsou v souhrnné a přehledné podobě zveřejněny dosažené výsledky za rok 2006 a zahrnuty body možného zlepšení.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses