Internet a hudební průmysl - Jílek, Jan (2007)
Práce hodnotí situaci hudebního průmyslu v podmínkách prudkého rozvoje internetu a pirátství. Jedná se analýzu trhu a to jak legálního tak i nelegálního šíření hudby. Hlavní důraz je kladen na šíření digitální hudby.