Internet a hudební průmysl - Jílek, Jan; Vávra, Oldřich; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce hodnotí situaci hudebního průmyslu v podmínkách prudkého rozvoje internetu a pirátství. Jedná se analýzu trhu a to jak legálního tak i nelegálního šíření hudby. Hlavní důraz je kladen na šíření digitální hudby.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses