Privátní značky a jejich využívání v ČR - Rejmonová, Jana; Kališová, Libuše, 1947-; Týra, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá vývojem privátních značek (vlastních značek obchodních řetězců) ve světě i v České republice a vztahem spotřebitelů k těmto privátním značkám.
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; marketing; diplomové práce; marketing; master's theses