Analýza marketingových aktivit KB, a.s. se zaměřením na hypoteční úvěr - Pastyříková, Jana (2007)
V magisterské práci byla provedena analýza trhu hypotečních produktů ČR. Autorka porovnává výhody a nevýhody produktů bank s největším podílem na trhu HÚ a hledá možné příčiny klesajícího podílu Komerční banky s cílem navrhnout zlepšení stávají strategie.