Evropská měnová unie s ohledem na vstup ČR - Klátová, Jana; Brůžek, Antonín, 1929-2008; Jiránková, Martina, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce je zaměřena na zhodnocení připravenosti ČR na vstup do Evropské měnové unie, stručný popis vzniku EMU a její budoucí vývoj. Obsahuje také hodnocení maastrichských kritérií z pohledu plnění ČR a načasování vstupu do eurozóny. Součástí je také volba vhodného scénáře a výhody či rizika vstupu včetně otázky vhodného načasování.
Vedoucí práce: Antonín Brůžek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; euro; bakalářské práce; euro; bachelor's theses