Testování softwarového systému Ferda pro dobývání znalostí z databází - Moulis, Martin; Rauch, Jan, 1948-; Ralbovský, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Základním cílem práce je otestovat softwarový produkt Ferda Data Miner a srovnat jej se systémem 4ft Miner. Po vytvoření vlastního souboru testovacích úloh byla provedena měření počtu vydaných hypotéz, počtu verifikací a rychlosti programu Ferda. Výsledky měření ukazují na nesrovnalosti v počtu nalezených hypotéz a výrazně nižší rychlost systému Ferda ve srovnání s 4ft Minerem. Závěr práce obsahuje shrnutí výsledků a doporučení, kterým směrem by mělo pokračovat případné další testování.
Vedoucí práce: Jan Rauch
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses