Návrh strategie podniku Alantic Studio - Dočkalová, Petra; Černá, Jitka; Daněk, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Autorka za pomocí marketingového výzkumu a strategické analýzy, tj. hodnocení vnějších a vnitřních faktorů podniku, navrhuje strategická opatření.
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; marketingový výzkum; diplomové práce; marketing research; master's theses