Ochrana spotřebitele Nakupování přes internet - Skřivánková, Tereza; Horová, Olga; Šoule, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
práva a povinnosti prodávajícího v elektronickém obchodu, která jsou pro něj závazná z hlediska ochrany spotřebitele.
Vedoucí práce: Olga Horová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses