Možnosti využití telematiky v podmínkách dopravy ve zdravotnictví - Hejdučková, Iva (2007)
V práci je zjišťována aktuální nabídka technických prostředků, které slouží k řízení a správě vozidlového parku, dále je specifikováno, jaké konkrétní prostředky firma Pragomedika Plus a.s. v současné době používá k řízení provozu svého dopravního parku a následně jsou posouzeny efekty, které jí tyto prostředky přinášejí. Na základě těchto skutečností je zhodnocena současná situace ve firmě Pragomedika Plus a.s. a jsou jí doporučeny případné změny v oblasti řízení a správy podnikových vozidel.