Možnosti využití telematiky v podmínkách dopravy ve zdravotnictví - Hejdučková, Iva; Pernica, Petr, 1948-; Kotrba, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
V práci je zjišťována aktuální nabídka technických prostředků, které slouží k řízení a správě vozidlového parku, dále je specifikováno, jaké konkrétní prostředky firma Pragomedika Plus a.s. v současné době používá k řízení provozu svého dopravního parku a následně jsou posouzeny efekty, které jí tyto prostředky přinášejí. Na základě těchto skutečností je zhodnocena současná situace ve firmě Pragomedika Plus a.s. a jsou jí doporučeny případné změny v oblasti řízení a správy podnikových vozidel.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses