Analýza trhu developerské společnosti - Skulina, Ladislav; Krejčí, Filip; Holan, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Charakteristika klientů developerské společnosti z pohledu prodaných bytů a návštěvnosti webových stránek.
Vedoucí práce: Filip Krejčí
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses