Segmentace trhu barev a laků - Procházková, Věra (2007)
Cílem diplomové práce je odhalit segmenty na českém trhu barev a laků. Práce obsahuje charakteristiku produktů a jednotlivých tržních subjektů. Data jsou zpracována na základě primárních dat (dotazníkové šetření) a sekundárních dat (obsahová analýza). Práce obsahuje analýzu 1. stupně, analýzu 2. stupně a shlukovou analýzu. Výsledkem je charakteristika jednotlivých segmentů včetně marketingového doporučení.