Finanční hospodaření a účetnictví obcí - Jelínková, Petra; Šímová, Jaroslava; Ságlová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Diplomová práce se věnuje finančnímu hospodaření a účetnictví obcí. Teoretická část práce se zabývá rozpočtem a charakteristikou jednotlivých druhů příjmů a výdajů územních rozpočtů. Dále je zde také část zabývající se problematikou účetnictví obcí. Praktická část diplomové práce je věnována analýze finančního hospodaření obce Trojovice v letech 2004-2006, včetně výsledků rozpočtového hospodaření. Další část praktické části se zabývá způsobem zpracování účetnictví na malé obci s použitím informačního systému KEO.
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses