Srovnávání produktů hodnotovým přístupem - Luštická, Radka (2007)
V diplomové práci na téma: Srovnávání produktů hodnotovým přístupem se autorka pokusila o výpočet ukazatele hodnoty pro zákazníka u šesti osobních automobilů třídy \"malé vozy\". V další části provedla analýzy a komentáře k výsledným hodnotám ukazatelů. V diplomové práci byly použity teorie hodnotového managementu a řada statistických metod.