Motivace a hodnocení zaměstnanců ve společnosti Baest, a. s. - Svobodová, Lucie; Formánková, Dana, 1972-; Kulovaný, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce obsahuje teoretickou část týkající se benefitů, hodnocení a vzdělávání zaměstnanců. Součástí práce je také analýza výše zmíněných oblastí ve společnosti Baest a.s. Analyzován byl systém poskytování benefitů, spokojenost s nimi, jejich důležitost, návrh nových benefitů, zda benefity motivují, stabilizují, jak funguje systém informovanosti. Práce hodnotí spokojenost s podnikovým vzděláváním, využití poznatků v praxi. Dále práce řeší průběh hodnocení zaměstnanců, využití výsledků hodnocení ke stanovení potřeb vzdělávání, k eliminaci faktorů bránících zaměstnancům v práci, jak zaměstnanci systém hodnocení vnímají.
Vedoucí práce: Dana Formánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses