Rozvoj manažerské a organizační efektivity v podmínkách vědecko-výzkumné instituce - Veselý, František (2007)
manažerská a organizační efektivity v podmínkách vědecko-výzkumné instituce; klíčové faktory úspěchu pro vědecký výzkum a jeho aplikace