Vliv organizací na kvalitu života občanů - Kosičková, Dagmar; Plášková, Alena, 1949-; Pincová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce poskytuje ucelený přehled o společenské odpovědnosti firem. Vysvětluje, co je považováno za společenskou odpovědnost podniků, jak by se měla společensky odpovědná firma chovat a jaké pro ni z toho plynou výhody. Obsahuje stručný historický přehled přístupů ke společenské odpovědnosti a mapuje současné aktivity na poli měření a reportování společenské odpovědnosti. Na základě CSR zpráv a dalších dostupných informací je pak postavena analýza současné situace společenské odpovědnosti v České republice.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; měření; diplomové práce; measurement; master's theses