Zavedení systému kvality pro činnost inspekčního orgánu CIMTO, s.p. - Vaněk, Lukáš (2007)
V diplomové praci je vytvořen teoretický podklad pro akreditaci spol. CIMTO, s.p. na inspekční orgán.První část se zabývá definicemi a obecnými poznatky o inspekcích, na to pak navazuje představení společnosti včetně legislativy.Druhá část se věnuje vytvoření příručky jakosti pro daný inspekční orgán.