Zavedení systému kvality pro činnost inspekčního orgánu CIMTO, s.p. - Vaněk, Lukáš; Plášková, Alena, 1949-; Svoboda, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
V diplomové praci je vytvořen teoretický podklad pro akreditaci spol. CIMTO, s.p. na inspekční orgán.První část se zabývá definicemi a obecnými poznatky o inspekcích, na to pak navazuje představení společnosti včetně legislativy.Druhá část se věnuje vytvoření příručky jakosti pro daný inspekční orgán.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses