Aktivní politika zaměstnanosti v České republice (se zaměřením na systém investičních pobídek) - Terčová, Kateřina; Kotýnková, Magdalena, 1948-; Říhová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Aktivní politika zaměstnanosti využívá mnoho nástrojů, které mají pomáhat snižovat míru nezaměstnanosti v České republice. Jedním z těchto nástrojů je i systém investičních pobídek. V diplomové práci je zhodnocen vliv investičních pobídek na tvorbu pracovních míst. V rámci dotazníkového šetření byli kontaktováni odborníci z praxe, kteří se k vlivu IP na nezaměstnanost vyjadřovali.
Vedoucí práce: Magdalena Kotýnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; nezaměstnanost; trh práce; diplomové práce; unemployment; labor market; master's theses