Metody získávání absolventů - Bartošová, Pavlína; Beroušek, Petr, 1952-; Havlíková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Tato bakalářská práce ve své první kapitole věnuje postavení absolventů na trhu práce. Ve druhé kapitole jsou popsány způsoby komunikace firem se studenty a absolventy při jejich získávání. V praktické části jsou detailně rozepsány možnosti, které nabízí studentům jedna významná mezinárodní společnost a její propojení s vysokou školou.
Vedoucí práce: Petr Beroušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; trh práce; bakalářské práce; labor market; bachelor's theses