Využití koncepce Six Sigma v odděleních finanční instituce - Šrámková, Dana (2007)
Tato diplomová práce pojednává o využití koncepce Six Sigma ve finanční instituci. Konkrétně bylo sledováno využití Six Sigmy na oddělení Správy pohledávek a na Zákazanické lince. V obou případech byly nastavovány procesy příchozích hovorů na tato oddělení. Procesy byly nastavovány pomocí metody DMAIC. Z práce jsou zřejmá zlepšení po implementaci změn. Součástí diplomové práce jsou detailní analýzy příchozích hovorů a defektů při jejich přijímání.