Využití koncepce Six Sigma v odděleních finanční instituce - Šrámková, Dana; Pelák, Jiří, 1977-; Novák, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Tato diplomová práce pojednává o využití koncepce Six Sigma ve finanční instituci. Konkrétně bylo sledováno využití Six Sigmy na oddělení Správy pohledávek a na Zákazanické lince. V obou případech byly nastavovány procesy příchozích hovorů na tato oddělení. Procesy byly nastavovány pomocí metody DMAIC. Z práce jsou zřejmá zlepšení po implementaci změn. Součástí diplomové práce jsou detailní analýzy příchozích hovorů a defektů při jejich přijímání.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses