APLIKACE PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ A VÍCEKRITERIÁLNÍ ANALÝZY PŘI RELOKACI VÝROBNÍHO ZÁVODU - Chocholová, Petra (2007)
Diplomová práce se věnuje problematice řízení projektů a vícekriteriálního hodnocení variant. Konkrétně uplatnění těchto postupů při realizaci projektu relokace výrobního závodu firmy Beneš a Lát, slévárna a strojírna, a.s.