APLIKACE PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ A VÍCEKRITERIÁLNÍ ANALÝZY PŘI RELOKACI VÝROBNÍHO ZÁVODU - Chocholová, Petra; Fiala, Petr, 1949-; Sl Dabagh, Lumír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Diplomová práce se věnuje problematice řízení projektů a vícekriteriálního hodnocení variant. Konkrétně uplatnění těchto postupů při realizaci projektu relokace výrobního závodu firmy Beneš a Lát, slévárna a strojírna, a.s.
Vedoucí práce: Petr Fiala
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses