Aktivity Evropského investičního fondu (se zaměřením na záruky úvěrového rizika) jako nástroj hospodářské politiky - Marek, Lukáš; Jílek, Josef, 1957-; Rybáček, Václav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Práce detailně charakterizuje technickou povahu hlavních aktivit EIF, jimiž jsou investiční aktivity a poskytování záruk. Zejména se potom věnuje politice poskytování záruk úvěrového rizika a chování finančního zprostředkovatele, který plní roli transmitora této politiky. Analyzuje aktivity EIF rovněž z makroekonomického pohledu a nabízí ekonomická východiska k hodnocení těchto aktivit jako nástroje hospodářské politiky.
Vedoucí práce: Josef Jílek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses