Generování úloh lineárního programování - Černá, Martina (2007)
Cílem práce je popsat generování úloh lineárního programování. Je zde stručný popis simplexové metody, obecný princip generování, který je ukázán na konkrétním příkladu a dále generování v programu LPPro a praktické využití generovaných úloh.