Generování úloh lineárního programování - Černá, Martina; Lagová, Milada, 1941-; Kalčevová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Cílem práce je popsat generování úloh lineárního programování. Je zde stručný popis simplexové metody, obecný princip generování, který je ukázán na konkrétním příkladu a dále generování v programu LPPro a praktické využití generovaných úloh.
Vedoucí práce: Milada Lagová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses