Dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek - úpravy ČR a IAS/IFRS - Svobodová, Jana; Cardová, Zdenka, 1951-; Beran, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Diplomová práce se věnuje problematice vymezení, oceňování, odpisování, technickému zhodnocení a účtování dlouhodobého hmotného a nehmotného majetku. Diplomová práce je zaměřená na srovnání české úpravy a Mezinárodních účetních standardů IAS/IFRS. Závěr práce je věnován praktické části, která ukazuje popsanou problematiku v diplomové práci na konkrétní firmě. Práce v úplném závěru popisuje rozdílné aspekty, které vyplývají z obou odlišných úprav.
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses