Finanční analýza - Pokorný, Jiří (2007)
Teoretická část : vstupy do finanční analýzy, metody finanční analýzy a její využití. Aplikační část : finanční analýza podniku, profil společnosti a odvětví, mezipodnikové srovnání, finanční plán. Závěr a doporučení.