Finanční analýza - Pokorný, Jiří; Krauseová, Jaruše, 1944-; Vochozka, Marek, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Teoretická část : vstupy do finanční analýzy, metody finanční analýzy a její využití. Aplikační část : finanční analýza podniku, profil společnosti a odvětví, mezipodnikové srovnání, finanční plán. Závěr a doporučení.
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; truhlářství; finanční analýza; bakalářské práce; joinery; financial analysis; bachelor's theses