Investiční pobídky v Moravskoslezském kraji a jejich vliv na ekonomiku - Münstrová, Petra (2007)
Práce se zabývá systémem investičních pobídek v České republice, charakterizuje existující formy investičních pobídek a hodnotí jejich vliv na ekonomiku. Cílem této práce je analýza vlivu projektů podpořených investičními pobídkami na ekonomiku zejména v Moravskoslezském kraji a zhodnocení konkrétních investičních projektů podpořených investičními pobídkami.