Investiční pobídky v Moravskoslezském kraji a jejich vliv na ekonomiku - Münstrová, Petra; Klvačová, Eva, 1943-2010; Gregová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá systémem investičních pobídek v České republice, charakterizuje existující formy investičních pobídek a hodnotí jejich vliv na ekonomiku. Cílem této práce je analýza vlivu projektů podpořených investičními pobídkami na ekonomiku zejména v Moravskoslezském kraji a zhodnocení konkrétních investičních projektů podpořených investičními pobídkami.
Vedoucí práce: Eva Klvačová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; investice; investiční pobídky; diplomové práce; investments; investment incentives; master's theses