Assessment Centre na pozici Konzultant - prodejce značkové prodejny - Hejlová, Martina; Formánková, Dana, 1972-; Nedbálek, Ctirad; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Tato práce popisuje teoretická východiska pro využití Assessment Centre. Hlavní zaměření je na výběr zaměstnanců. Analýza je zaměřena na nábor zaměstnanců na značkové prodejny telekomunikační společnosti. Hodnotí současný stav celého náborového procesu. Na základě analýzy nedostatků navrhuje nové postupy pro celý proces výběru nových zaměstnanců
Vedoucí práce: Dana Formánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; telekomunikace; diplomové práce; telecommunication; master's theses