Zahraniční politika Ruské federace v rámci Společenství nezávislých států - Ilievska, Kristina; Krines, Vlastimil, 1928-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce se zabývá problematikou vztahů zemí v rámci postsovětského prostoru v období, které následovalo po rozpadu Sovětského svazu. V této souvislosti je uváděn stručný popis faktorů, jež vedly ke zhroucení komunistické moci a vliv rozpadu na největší zemi tohoto prostoru ? Ruskou federaci. Důraz je kladen na vnější politiku země vůči Společenství nezávislých států. Jsou prozkoumány zahraničněpolitické priority Ruska v období úřadu jednotlivých ministrů zahraničních věcí a popsány vztahy Ruské federace s jednotlivými členskými státy SNS.
Vedoucí práce: Vlastimil Krines
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses