Oceňování nemovitostí - Fleiberk, Tomáš (2007)
Práce mapuje základní přístupy k oceňování nemovitosti - rodinného domu. Komparativní, výnosový a nákladový a tyto prakticky aplikuje na konkrétní nemovitosti v praktické části.