Oceňování nemovitostí - Fleiberk, Tomáš; Drozen, František; Zatočil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce mapuje základní přístupy k oceňování nemovitosti - rodinného domu. Komparativní, výnosový a nákladový a tyto prakticky aplikuje na konkrétní nemovitosti v praktické části.
Vedoucí práce: František Drozen
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses