Mezinárodní ochrana práv na označení - Stojanoska, Kristina (2007)
Diplomová práce poskytuje přehled předmětů práv na označení, a to podle České právní upravy harmonizované s Evropskými právními předpisy a podle mezinárodních smluv z této oblastí. Blíže je zaměřena na ochranné známky, označení původu a zeměpisná označení, na doménová jména a obchodní firmu. Pozornost je věnovaná mezinárodnímu systému přihlašování, zápisu a ochrany práv na označení.