Mezinárodní ochrana práv na označení - Stojanoska, Kristina; Jakl, Ladislav, 1933-2021; Špindler, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Diplomová práce poskytuje přehled předmětů práv na označení, a to podle České právní upravy harmonizované s Evropskými právními předpisy a podle mezinárodních smluv z této oblastí. Blíže je zaměřena na ochranné známky, označení původu a zeměpisná označení, na doménová jména a obchodní firmu. Pozornost je věnovaná mezinárodnímu systému přihlašování, zápisu a ochrany práv na označení.
Vedoucí práce: Ladislav Jakl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses